Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Firma Rafcom poszukuje pracownika na stanowisko Ma ...
Uniwersalna taśma do zaklejania kartonów.
Nowa oferta do Kyocery, Canon'a i HP.
Firma Rafcom poszukuje pracownika.
Koperty A5 w 7 żywych kolorach.
Nowy produkt Flexi Abra - ścieralny.
Nowa oferta w marce KMP.
Długopis Errata w nowej odsłonie graficznej i kolo ...
Firma HELKRA poszukuje handlowców.
Wzorzyste taśmy tesapack® to wysokiej jakości taś ...
Nowe długopisy ścieralne Flexi Abra.
Elegancji produkt do pracy oraz jako gadżet z logo ...

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Bezpieczna szkoła – bezpieczne przedszkole – szkolenie dla nauczycieli.

Już 19 maja 2016 roku w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie odbędzie się szkolenie organizowane przez firmę Inter Sp. z o.o. na temat bezpieczeństwa w edukacji dzieci. Skierowane ono jest do wszystkich osób, które zajmują się edukacją dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym.

• Klient końcowy vs upominki reklamowe - wyniki V edycji badania PIAP

Upominki reklamowe dogoniły Internet, jakość jest silnym kryterium wyboru materiałów promocyjnych a aż 91,43% badanych wykorzystuje upominki do kształtowania pozytywnego wizerunku swoich marek – to najważniejsze wniosku z badania postrzegania artykułów reklamowych przez klienta końcowego, przeprowadzonego w tym roku po raz piąty przez Polską Izbę Artykułów Promocyjnych.