Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Piękne różowe klipy z wyciętym serduszkiem.
Firma Polcan poszukuje pracownika.
Nowy kolor w ofercie!!
Nowe wkłady atramentowe.
Latarka do damskiej torebki.
Poszukiwany handlowiec z Wielkopolski.
Cutter marki SMART by Leviatan.
Długopis record w nowej odsłonie kolorystycznej.
Brokatowa farbka makijażowa świecąca w ciemności. ...
Ręcznie malowane zestawy na Pamiątkę I Komunii.

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Panta Plast ponownie wspiera Widzew

Po raz kolejny firma Panta Plast zdecydowała się wspierać klub sportowy Widzew. Nic dziwnego - wywodzący się z Łodzi producent artykułów biurowych nie tylko sercem jest blisko wspomnianej drużyny piłkarskiej.

• Kreatywność w praktyce, czyli odkrywanie czym jest doświadczanie

Psycholog Jerome S. Bruner* mówił: „…najefektywniejsze jest uczenie się wspólne z dorosłymi i rówieśnikami”. Wielokrotnie podkreślał jednak fakt, że dziecko najefektywniej uczy się przez doświadczenie. Kreatywność to cecha pożądana w dzisiejszym świecie, ale zadbać o jej rozwijanie należy bardzo wcześnie.