Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Wyjątkowy produkt na każdą imprezę marki ALPINO. ...
Poszukiwany handlowiec z Wielkopolski.
Już dostępna saszetka z motywem kolorowych dłoni. ...
Nowość w ofercie Asarto.
Nowa kolekcja torebek z brokatem. Najlepsze opakow ...
Nowy kolor w ofercie!!
Kawa, która pobudza do kreatywnego myślenia.
Papierowy Dizajn poszukuje pracownika!!
Zupełnie nowy korektor w taśmie 15m.
Dostępne w różnej wielkości opakowaniach.
Nowe produkty w ofercie KMP PrintTechnik Polska.
Firma Rafcom poszukuje pracownika na stanowisko Ma ...

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Od stycznia 2019 roku nowe ułatwienia dla małych i średnich firm.

Możliwość jednorazowego rozliczenia straty podatkowej do 5 mln zł, wprowadzenie statusu małego podatnika PIT i CIT dla firm o przychodach do 2 mln euro rocznie, możliwość wliczenia wartości pracy współmałżonka do kosztów uzyskania przychodu czy zniesienie obowiązku przeprowadzania okresowych szkoleń BHP w niektórych branżach – to część propozycji zawartych w Pakiecie MŚP. Większość rozwiązań dla mikro-, małych i średnich firm zacznie obowiązywać w 2019 roku. Zdaniem minister przedsiębiorczości i technologii Jadwigi Emilewicz ograniczenie biurokracji i kosztów funkcjonowania przedsiębiorstw może się przełożyć na zwiększone inwestycje po ich stronie.

• Dzieje się dużo...

W dniach 15-17 lutego 2017 roku odbyła się kolejna edycja targów RemaDays, w której oczywiście nie zabrakło firmy Panta Plast z Łodzi. To już jedenasty raz z rzędu producent artykułów biurowo -szkolnych i reklamowych zaprezentował swoje nowości na targach reklamy.