Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Przyłbica CRESCOPrzyłbica CRESCO
Sprzedam6,50 PLN (brutto)
Produkt wyprodukowany w Polsce.
Kredki woskowe do różnych powierzchni
EDYCJA CHILDREN OF THE WORLD.
Ręcznie malowane torebki okolicznościowe.
Elegancka kolekcja do biura i szkoły.
Ogromna paczka kredek
Kolorowe maseczki w dwóch rozmiarach.
Ceramiczna skarbonka w kształcie świnki.
Ręcznie malowane torebki.
Praca w centrum Wrocławia

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Torby/ plecaki 2D - nowy hit sprzedażowy tego sezonu!

Na pierwszy rzut oka zdjęcia toreb 2D oferowane przez firmę Sztuka Rodzinna wyglądają jak efekt poważnej pracy grafika. Ich nawiązanie do kreskówek w połączeniu ze światem rzeczywistym nadaje każdej młodej osobie stylu i niepowtarzalności. Co jednak kryje się w ich "płaskim" wnętrzu?

• Szkoły nie są gotowe na drugą falę pandemii.

Blisko połowa nauczycieli uważa, że szkoły nie były w żaden sposób przygotowane do przejścia na nauczanie zdalne – wynika z ankiety przeprowadzonej przez Skriware. Ponad 70 proc. nigdy wcześniej nie prowadziło zajęć w ten sposób. Większość ankietowanych ocenia, że wsparcie instytucji rządowych było niewystarczające, wielu z nich mogło za to liczyć na pomoc kolegów po fachu. Przed ewentualną drugą falą pandemii szkoły muszą jeszcze odrobić lekcje – według rekomendacji nauczycieli konieczne jest ujednolicenie stosowanych narzędzi, zapewnienie pomocy metodyków i zadbanie o dostęp do sprzętu dla uczniów.