Hity sprzedażowe

Kolejna 'gwiazda' w ofercie firmy SADPEX.

Kredki Colorpeps Monster trójkątne 24 kol MAPED

Subskrypcja

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Nowy wymiar długopisów i piór kulkowych wymazywaln ...
Niszczarka Automatyczna P-1 (paski 7.2 mm).
Nowe tonery do drukarek Canon.
Kredki Colorpeps Monster trójkątne 24 kol MAPED
Kredki woskowe do różnych powierzchni
Papierowe zakładki samoprzylepne
Kolejna 'gwiazda' w ofercie firmy SADPEX.
Pastelowa plastelina od JOVI.

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Wicepremier Piechociński wyróżnia Prezesa Zarządu ACTION S.A.

Wicepremier Piechociński wręczył Piotrowi Bielińskiemu nagrodę za Zasługi dla Rozwoju Gospodarki Rzeczypospolitej Polskiej.

18 maja br. Wicepremier Janusz Piechociński przyznał odznaki za Zasługi dla Rozwoju Gospodarki Rzeczpospolitej Polskiej osobom wybitnie wyróżniającym się w sferze innowacji, promocji polskiego przemysłu, wdrażania nowych technologii, prowadzenia działalności badawczo-rozwojowej oraz wprowadzania efektywnych metod zarządzania.

• Prezent biznesowy, czyli co kupić szefowi?

25-lecie działalności firmy, urodziny przełożonej czy odejście na emeryturę dyrektora działu – to tylko niektóre okazje do wręczania prezentów biznesowych. Łączy je zwykle to samo pytanie: co kupić? Prezent biznesowy powinien być przede wszystkim elegancki, wartościowy i odpowiednio zapakowany.