Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

EDYCJA CHILDREN OF THE WORLD.
Urządzenie refabrykowane – fabrycznie nowe.
NOŻYCZKI SZKOLNE 13,5 CM DISPLAY 30 SZT.
Szeroka oferta etykiet samoprzylepnych w różnych r ...
BLOCZEK D.RECT 75x75mm 9x25K MAGIC TODAY
NOWE ZAKŁADKI FRESH JUŻ DOSTĘPNE!
Podręczny zestaw notesów i zakładek marki d.rect. ...
Urządzenia wielofunkcyjne marki United Bright, fab ...
Nowy produkt w ofercie.
najwyższej jakości dziurkacz biurowy do użytku pro ...
Zespół Rafcom zaprasza do współpracy.
Fantastyczne książeczki DOTYKOWE dla MALUSZKA.

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Walentynkowe szaleństwo z marką STABILO zakończone!

Tak długiego święta miłości nikt zapewne nie pamięta. W tym roku cały miesiąc luty przepełniony był miłością, setkami wysłanych kartek oraz tysiącem zjedzonych słodkości. A wszystko dzięki marce STABILO.

• „Hello tomorrow”

Przyszłość artykułów papierniczych, biurowych i piśmienniczych zaczyna się właśnie na Paperworld 2017.