Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

piątek, 06 październik 2023

ABRO - Gwiazdka 2023

Targi, targi i po targach...

ABRO wręcz słynie ze świetnej organizacji i bardzo rodzinnej atmosfery spotkania. W sezonie jesiennym nie mogło być inaczej. Wprawdzie schemat spotkania od lat jest niezmienny, jednak, skoro coś się sprawdza to po co to zmieniać. 

Spotkanie jak zawsze rozpoczęło się o 08:00 rano. To już wtedy pierwsi goście mogli odwiedzać wystawców w trzech salach hotelu TRYLOGIA: Rycerskiej, Myśliwskiej oraz pawilonie;
Wtedy też każdy z uczestników mógł skorzystać z serwisu kawowego przygotowanego indywidualnie dla każdego.
Oczywiście nie zabrakło przygotowanego z największą starannością przez wielokrotnie nagradzanego Szefa Kuchni cateringu:
- ciepłe przekąski;-kanapki;
- słodkości;
- kawa serwowana przez profesjonalnego baristę ze specjalnie wyselekcjonowanych gatunków kawy "speciality";
- napoje chłodzące, rozgrzewające oraz piwo z nalewaka.
Do godziny 13 widać było spokojne spotkania umożliwiające zapoznanie się z asortymentem targowym. Oczywiście w ofertach górowały artykuły świąteczne, jednak nie brakowało także zabawek, gier, gadżetów, które także idealnie nadadzą się chociażby na prezent pod choinkę. 
O 13:00 rozpoczęliśmy obiad w salach Galop w budynku przy hotelu. Nie ukrywamy, że smaki jakie oferuje Hotel Trylogia, od lat goszczący naszą branżę, są wyjątkowe i zaprawdę dopieszczające każde podniebienie. 
W tej edycji targów menu inspirowane było jesienią. Dostępne więc były bez ograniczeń:
- dwa rodzaje dań mięsnych;
- dwa rodzaje zup;
- danie wegetariańskie;
- danie rybne;
- bogaty wybór dodatków i sałatek;
- ciasta;
- napoje chłodzące, rozgrzewające oraz piwo z nalewaka.
Po 15:00, tuż po zakończeniu serwowania obiadu aż do godziny 20:00 część handlowa Targów mocno przyspieszyła a o 20 nastąpiło oficjalne rozpoczęcie bankietu wieczornego z zabawą do rana. Motywem przewodnim w menu tego wieczoru były dania inspirowane kuchnią góralską. 
Nie zabrakło także wielu atrakcji - "fotobudka" gdzie w nowej aranżacji było można uwiecznić wspaniałe momenty zabawy i spotkań towarzyskich oraz atrakcja kulinarna - płonące udźce jagnięce.
Dziękujemy za ten cudowny czas i już dziś zapraszamy na kolejne targi do ABRO, które zapewne już na wiosnę przyszłego roku umilą nam redakcyjny czas. 
 
piątek, 06 październik 2023

Wybrane ogłoszenia

Przyjaciel na Dobre i Złe Chwile
Samoprzylepne uchwyty do większości rodzajów kabli ...
Kredki ołówkowe ścieralne 12 kol.
Idealne dla domowych artystów.
Genialna książka dla dziewczynek.
Fluo marki Main Paper
Pudełka tekturowe na prezenty od zajączka :) albo ...
Dla projektantek Big Dream Girl
Najlepsza licencja tego roku!
Zestaw zakreślaczy MP Poland
Poszukiwani pracownicy

Losowo wybrane artykuły branżowe

  • Jak używać sprężonego gazu? Kilka cennych porad

    Elektronika jest ważną częścią naszego codziennego życia, dlatego musi być utrzymywana i czyszczona, by używać jej jak najdłużej. Komputery, telefony, laptopy - bez nich chyba nikt sobie już nie wyobraża życia.

    Więcej…  
  • Komunijne szaleństwo prezentowe - czyli ranking tego, co Polacy dają swoim dzieciom.

    Zapewne nie będę obiektywna. Być może napiszę tu coś, co niektórych Czytelników poirytuje, jednak przyznam się szczerze, że zawsze sądziłam, iż Komunia to wyjątkowy dzień pod kątem wiary, a nie liczby prezentów. Niestety w dniu, w którym mój pierworodny miał stanąć przed Panem, zrozumiałam o co w tym wszystkim chodzi.

    Więcej…